Over ons

Bij Data eXcellence hebben we een passie voor data. Meer specifiek: een passie voor datamigraties en datakwaliteit. Een passie om ervoor te zorgen dat een klant direct na het in gebruik nemen van een nieuw systeem kan werken met zijn data. Functionele migraties noemen we dit, het gaat immers om de functionaliteit van het systeem.

Juistheid is onze garantie

De juistheid van data is onze garantie. Om dit te kunnen garanderen voeren we gedegen controles uit gedurende een datamigratie. Juistheid van data heeft ook alles te maken met datakwaliteit. Als het bronsysteem onvoldoende of onbekende datakwaliteit heeft, kunnen we het direct opschonen en - in de nieuwe situatie - op het juiste niveau houden. Het controleren van een datamigratie en het op orde brengen van de datakwaliteit is altijd onderdeel van een datamigratie - en we bieden het ook als separate diensten aan.

Een wereld vol ervaring

We doen dit inmiddels meer dan 10 jaar en hebben ruim 500.000 uur ervaring. Ruim 60 specialisten helpen klanten in heel Europa vanuit locaties in Nieuwegein en Groningen.

Waarom? We vinden het leuk. We hebben lol in het werk wat we doen, samen met elkaar en samen met onze klanten. We zetten altijd een stapje extra als dit nodig is, we gaan altijd voor succes. We doen veel samen: jaarlijkse weekendje weg met partners, sporten, games, lunchen en natuurlijk vrijdagmiddag de week afsluiten met een drankje. Kortom, we zijn een hecht team.

Onze ambitie

Data eXcellence werkt momenteel in meerdere Europese landen aan hoogwaardige datamigraties, datakwaliteitsprojecten en datamigratie-audits in verschillende domeinen. We zijn trots op waar we nu staan. Onze ambitie? Dat data eXcellence de leidende datamigratiespecialist in Europa is. Dat betekent groei in klanten, in mensen en van onze kennis.


De directie van DX: Guido Jurgens en Alexander Bosschaart

6 redenen om voor DX te kiezen

Ervaring

Ruim 500.000 uur

Kwaliteit

Altijd maximale kwaliteit

Nieuwsgierig

Continue innovatie en verbetering

Kennis

Kennis van vele domeinen en systemen

Samen

Met elkaar en met de kant voor succes

Veilig

ISO 27001 gecertificeerd

Kennisleider

We hebben veel kennis over datamigraties, datakwaliteit en datamigratiecontrole. We vinden het van belang om deze kennis te delen. En we vinden het van belang om te leren, om onze kennis constant aan te vullen.

Lees ons Datamigratiemanifest

Vertrouwd door velen

Data eXcellence is voor veel organisaties de vertrouwde partner voor datamigratie en datakwaliteit. Of het nu gaat om digitale transformatie, rationalisatie van het applicatielandschap, een systeem wat end of life is, of een samenvoeging van systemen. Data eXcellence is de vertrouwde naam om te helpen.

Deze bedrijven vertrouwden Data eXcellence:

Hoe wij werken

Meer informatie?