Over ons

Over ons

Wij zijn datamigratiespecialisten. Wij geloven dat alleen 100% goed genoeg is. Dat is de garantie die wij bieden. Dat is onze mentaliteit. Wij zijn DX.

Wij bieden een complete datamigratie-oplossing. Dit doen wij voor banken, verzekeraars, pensioenfondsen, telecom en overheid. Wij werken samen met diverse partners om onze klanten 100% garantie te bieden op een correcte en kostenefficiënte datamigratie-oplossing.

Het migreren van data kan om verschillende redenen cruciaal zijn. Als uw data bijvoorbeeld wettelijk bindende contracten bevat, uw reputatie op het spel staat of als toezichthoudende instanties bepaalde specifieke vereisten hebben. In veel gevallen is alleen 100% goed genoeg. Daarom bieden wij onze klanten een 100% garantie.

6 redenen om voor DX te kiezen

100% focus

Alleen datamigratie – niets anders

100% garantie

Niemand anders biedt dit

100% veilig

ISO-27001 gecertificeerd

100% ervaring

Meer dan 250.000 uur datamigratie-ervaring

100% kennis

Wij weten alles van banken, verzekeren en pensioenen

100% nieuwsgierig

Innovatie maakt ons succesvol

Wij zijn de kennisleider op het gebied van datamigratie

Bij ons draait kennisleider zijn om mensen de weg te tonen, onze kennis te delen, open te staan voor goede ideeën en ons te laten inspireren door andere vakgebieden. 

Lees ons Datamigratiemanifest

Vertrouwd door velen

DX is de vertrouwde datamigratiespecialist van veel verschillende organisaties. Digitale transformatie vereist de invoering van nieuwe kernsystemen. Deze systemen ondersteunen nieuwe klantinteracties, slimme processen door toepassing van big data technologie en nog veel meer. En u moet natuurlijk uw bestaande data naar deze nieuwe systemen migreren. Deze klanten (en vele anderen) vertrouwen al op DX:

customers

Onze organisatie


Leden van het managementteam: Alexander Bosschaart en Guido Jurgens

 

Data eXcellence is opgericht in 2009 met 100% datamigratie als kern van haar missie. Een 100% datamigratie is volledig gecontroleerd, foutloos, voorspelbaar en traceerbaar. Waarbij de klant direct na de inproductiename kan gaan werken met de gemigreerde data. Momenteel werken ruim 40 professionals bij ons aan een grote hoeveelheid datamigratieprojecten in heel Europa.

Hoe wij werken

Neem contact met ons op voor meer informatie