DX organiseert: Round Table Datakwaliteit Pensioenen

oktober 26, 2021

DX organiseert: Round Table Datakwaliteit Pensioenen

 

Data eXcellence organiseert, in samenwerking met Antyli en Axini, de Round Table Datakwaliteit Pensioenen voor pensioenfondsbestuurders.

Datakwaliteit, geen issue maar een hype!

Is het duidelijk wat onder datakwaliteit wordt verstaan? Is datakwaliteit is een te groot begrip geworden waar teveel tijd en aandacht aan besteed wordt? Betaalt een investering in datakwaliteit zich wel terug? Ontbreekt het aan de mogelijkheid om de datakwaliteit onafhankelijk en eenvoudig te toetsen? Meer dan genoeg vragen waar evenzoveel meningen over gevormd worden.

Nieuwe inzichten

De round table geeft nieuwe inzichten die helpen bij het stellen van de juiste prioriteit op het gebied van datakwaliteit in een pensioenfonds. Vormt de huidige kwaliteit van pensioenadministraties aanleiding voor actie? Met een aantal prikkelende stellingen brengen we een goede discussie op gang waarin we idee├źn en opvattingen met elkaar uitwisselen.

Exclusief evenement

Het evenement vindt op 10 november 2021 van 14:30 tot 17:00 plaats in Kasteel Woerden. Wees er snel bij - het aantal plaatsen is beperkt! De round table is bedoeld voor bestuurders werkzaam voor pensioenfondsen.

 

Geïnteresseerd om mee te doen?