Homepage

Vind je volgende baan bij Data eXcellence

Leuk je te ontmoeten! Wij zijn DX. Wij weten alles van data en we gaan altijd voor het allerbeste resultaat. Dat is onze mentaliteit.  We bieden oplossingen voor datamigratie, datakwaliteit en reconciliatie. Dit doen wij met heel veel domeinkennis voor finance, pensioenen, overheid, onderwijs, nuts en industrie.

Diensten

Bij ons draait het om data: datamigratie, datakwaliteit en reconciliatie. We hebben veel ervaring: reeds meer dan 150 projecten succesvol opgeleverd. Onze gespecialiseerde tooling zorgt ervoor dat we efficiënt werken en dat het resultaat van hoge kwaliteit is.

Datamigratie

Data eXcellence is gespecialiseerd in bedrijfskritische datamigraties. We hebben maar één doel voor ogen: een kwalitatief hoogwaardig migratieresultaat en een succesvolle implementatie!

Datakwaliteit

Onze diensten voor datakwaliteit zorgen voor een naadloze datamigratie door uw gegevens te schonen, te verrijken en te standaardiseren.

Audit & reconciliatie

Zorg voor een succesvolle migratie van bedrijfskritische gegevens door middel van audit & second opinion, migratiecontrole en reconciliatie.

Project delivery

Alles wat nodig is om een datamigratieproject tot een succes te maken: PMO office, business analyse, procesbeheer en testen.

Lees meer...

Project delivery diensten worden uitgevoerd door DynaFin Consulting, lid van het Alan Allman Associates ecosysteem.

Deze klanten kiezen voor DX

Artikelen