Oplossingen

Oplossingen

Data staat centraal

Data staat centraal in onze oplossingen: datamigratie, datakwaliteit en dataintegratie. Wij werken vooral in de sectoren Financieel, Overheid, Nuts en Industrie - we begrijpen de inherente complexiteiten van deze domeinen en de specifieke technologieën die er gebruikt worden.

Ook buiten deze sectoren zijn onze oplossingen zeer waardevol. Mocht u niet in één van de bovengenoemde sectoren werkzaam zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Cases

Cases

Wat onze klanten te zeggen hebben...

DX is de vertrouwde datamigratiespecialist van veel verschillende organisaties. Wij hebben ruim 250.000 uur ervaring met een breed scala aan datamigraties. Wij werken samen met onze klanten en de partners van onze klanten om elke datamigratie tot een 100% succes te maken, gegarandeerd! Lees de verhalen van onze klanten en kom erachter wat zij over ons zeggen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer klantverhalen...

Partners

Partners

Wij werken samen met diverse technologie- en businesspartners om onze klanten 100% garantie te bieden op een correcte datamigratie en een kostenefficiënte oplossing. Wij onderhouden contacten met deze partners op meerdere niveaus en vergaren daarbij de kennis, ontwerpen en software om de kosten en risico’s van datamigratieprojecten zo veel mogelijk te beperken. Data eXcellence heeft dan ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor datamigratie naar systemen van onze partners!