Datamigratie

HOME | SERVICES | DATAMIGRATIE

Data eXcellence is gespecialiseerd in bedrijfskritische datamigraties. Bijvoorbeeld als gevolg van een pakketimplementatie, een fusie of een rationalisatie van het IT-landschap. We hebben uitgebreide ervaring - meer dan 150 datamigratie projecten succesvol uitgevoerd - met het migreren van data binnen Finance, Pensioenen, Utilities, Telecom, Overheid, Zorg en Onderwijs.  We bieden een passende oplossing voor ieder migratievraagstuk. Altijd met maar één doel: een kwalitatief hoogwaardig migratieresultaat en een succesvolle implementatie!

Als migratiespecialist pur sang adviseren we ook over de te volgen migratiestrategie en voeren we audits uit op datamigratieprojecten.

100% garantie

Data eXcellence garandeert 100% accurate migratie van uw waardevolle data. Wij realiseren dit door een volledig geautomatiseerde regressietest van de datamigratie waarbij de dekkingsgraad 100% is. Wij controleren letterlijk alle transformaties voor alle gegevens die we migreren. Dus geen steekproeven, maar 100%. Mochten we verschillen constateren dan worden deze bevindingen meteen opgepakt en hersteld. Het eindresultaat van dit proces is een 100% betrouwbare en correcte datamigratie.

Waarom klanten kiezen voor DX

Ervaring

Reeds 150+ datamigratie projecten succesvol uitgevoerd

Veilig

ISO-27001 gecertificeerd

Domeinkennis

Wij weten alles van Finance, Pensioenen, Utilities, Telecom, Overheid, Zorg en Onderwijs

Hoe wij werken

Voor 100% succesvolle datamigratie zetten we de juiste stappen in de juiste volgorde.

Als eerste maken we helder wat er gedaan moet worden: via een gedegen analyse van de data, het applicatielandschap en de bedrijfsprocessen.

Vervolgens ontwerpen we de transformaties, bouwen we ze twee keer op verschillende manieren en vergelijken we de resultaten. Op die manier bereiken we een volledig geautomatiseerde systeemtest van de datamigratie met 100% dekking.

Deze klanten kiezen voor DX

Data eXcellence is een expert op het gebied van datamigratie en heeft naast het succesvol uitvoeren van de datamigratie een waardevolle bijdrage geleverd binnen het projectteam.

Arno Toonders, Rabobank IT Nederland

Geselecteerde kennis

Meer weten?