Digitalisering in industrie

Smart Industry is de groeimotor

Smart Industry onderscheidt zich door technologieën zoals hyperautomatisering, IoT, smart factories en big data. Digitalisering jaagt deze snelle ontwikkelingen en innovaties in de (maak)industrie aan. Dit zijn de enablers voor de integrale productieketen. Wat het resultaat is? Slimmer, sneller en efficiënter produceren!

Data is de brandstof

Smart Industry noodzaakt veranderingen in het IT-landschap. En dat nieuwe landschap functioneert simpelweg niet zonder data. Zo is masterdata noodzakelijk om überhaupt te kunnen produceren. Denk bijvoorbeeld aan klanten, leveranciers, artikelen, stuklijsten en bill of materials. En ook transactionele en historische gegevens zijn vaak nodig om bijvoorbeeld de productieplanning te kunnen maken. Hiermee is data is een kritische succesfactor voor de transformatie naar Smart Industry!

Wil je meer weten?

Werk je aan een rationalisatie van het IT landschap?
Ga je legacy systemen uitfaseren?
Doe je een pakketselectie voor (bijv.) een nieuw ERP of CRM systeem?
Bezig met de transitie naar de cloud?

Dan is de kans groot dat je je een datamigratie gaat uitvoeren. En je business case is daarvan afhankelijk. Lees hier hoe Data eXcellence op een gecontroleerde manier jouw doelsysteem kan voorzien van de juiste data.

Benieuwd naar onze ervaringen? Of wil je weten hoe we jou daarbij kunnen ondersteunen? Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Leiders in de maakindustrie kiezen voor DX

Specialist in migraties

Meer dan 150 migraties succesvol uitgevoerd. Een goed ondersteund proces en gespecialiseerde tools. Expert in migraties naar de cloud.

Industriekennis

Van inkoop tot verkoop, van financiën tot klantcontact en van productie tot transport.

Doelsystemen

O.a. Infor, SAP, Dynamics 365, AFAS, Salesforce, Aptean F&B, Dynamics CRM

We delen graag onze kennis en ervaring