Contact

Nieuwegein

Marconibaan 57
3439 MR Nieuwegein
Nederland
030 605 66 11

Met het OV

Vanaf Utrecht Centraal neemt u bus 65, 74 of 77. Stap uit bij halte Oosterlichtcollege. Ons kantoor is dan nog 1 minuut lopen. U vindt ons in het rode gebouw op de 5e verdieping.

Met de auto

Vanaf de A2 neemt u afrit 9 - Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven. Ga verder op de N210 richting Nieuwegein, weg vervolgen naar Weg naar de Poort, Wijkerslootweg, en Zuidstedeweg. Sla linksaf op de t-splitsing naar de Plettenburgbaan. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf en vervolgens weer de eerste rechtsaf naar de Marconibaan. U vindt ons in het rode gebouw op de 5e verdieping. U kunt parkeren op het parkeerdek op de met ‘DX’ gemarkeerde plekken in het midden van het terrein.

Groningen

Friesestraatweg 213a
9743 AD Groningen
Nederland
+31 (0) 50 579 86 43

Met de auto

Ons kantoor kunt u bereiken vanuit Assen,Zwolle,Emmen over de A28 / E232. Ga bij de stoplichten op het Julianaplein linksaf richting Drachten en Zuidhorn. Neem de  eerste afslag rechts, richting Bedum/Zuidhorn: afrit 36. Ga vervolgens rechtdoor tot na de afslag Paddepoel: Let op na de stoplichten gaat u rechtsaf, 180 graden rond de parallelweg op (links ziet u een Esso-station en recht voor u een Stadskerk). Het bedrijvencomplex de ‘Ommelanden’ bevindt zich rechts van de Stadskerk. Parkeren kunt u op het terrein van de 'Ommelanden'.

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.