De business case van een ERP selectie en implementatie vraagt het verbeteren van je bedrijfsprocessen en de inrichting van data governance. De focus tijdens dit soort projecten ligt vaak op de functionaliteit van ERP pakketten. Het succes zit echter in de optelsom van processen, functionaliteit en data.

Wat gaan we doen?

ERP Company en Data eXcellence organiseren op donderdag 1 juni 2023 een round table rondom het thema “het belang van data voor de business case van ERP projecten”. Tijdens deze sessie bespreken we onder het genot van een smaakvol diner de essenties van, en gezamenlijke ervaringen met ERP implementaties.

Tijdens deze avond wisselen we gedachten en ervaringen uit over de volgende drie onderwerpen in relatie tot de business case:

 1. Data awareness tijdens de selectie van ERP systemen
 2. ERP Implementatieprojecten en datakwaliteit en -migratie
 3. Proof of the pudding: Behoud je business case met data governance!

De sessie wordt geleid door Richard Bordes in zijn rol als professionele moderator. Namens ERP Company zorgt Olav de Kock voor de inhoudelijke input rondom ERP selecties en implementaties. Guido Jurgens zal namens Data eXcellence zijn kennis en ervaring delen over het uitvoeren van datamigraties.

Voor wie?

Deze round table is interessant voor middelgrote en grote organisaties die aan de vooravond staan van een ERP selectie en implementatie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (max. 12 deelnemers). De sessie is geschikt voor met name de volgende rollen:

 • Opdrachtgevers, stuurgroep- en MT leden
 • Chief Data Officers
 • IT & Business management
 • Portfolio-, Programma-, en Projectmanagement.

Na deze avond heb je kennis opgedaan over de het belang van data voor het realiseren van de businesss case van een ERP selectie en implementatie. Daarnaast heb je met vakgenoten van andere organisaties kunnen netwerken en ervaringen kunnen uitwisselen.

Informatie en aanmelding

Alle praktische zaken over deze round table op een rijtje:

 • Wanneer: Donderdag 1 juni 2023
 • Aanvang: We ontvangen je graag om 17.00u
 • Einde: We sluiten af rond 20.30u
 • Waar: Kasteel Woerden
 • Kosten: Indien je binnen de doelgroep valt is deelname kosteloos

Wil je je graag aanmelden voor de round table? Vul dan het formulier hiernaast in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de aanmelding te bevestigen.

Data eXcellence is gespecialiseerd in het uitvoeren van bedrijfskritische datamigraties. Dit doen we als onderdeel van ERP, CRM of branche-specifieke pakketimplementaties, een fusie of een rationalisatie van het IT-landschap. We hebben inmiddels meer dan 150 datamigratie projecten succesvol uitgevoerd. We combineren sector- en pakketkennis met onze beproefde aanpak en bieden daarmee een passende oplossing voor vele migratievraagstukken. Altijd met maar één doel: een kwalitatief hoogwaardig migratieresultaat en een succesvolle implementatie!

Wij zijn ERP Company. Ons werk is mensenwerk. ERP Company is hét Adviesplatform op het gebied van ERP Consultancy. ERP Company is een combinatie van Business Professionals en IT/ERP professionals die, elk met hun eigen expertise, competenties en ervaring, zowel met elkaar als met uw specialisten nauw samenwerken op elk onderdeel van uw verbeteringstraject. Onze focus ligt bij het behalen van een hoger rendement uit strategische businessmodellen.