We zijn trots om aan te kondigen dat Data eXcellence het SOC2 Type I rapport heeft behaald, een belangrijke mijlpaal in onze inzet voor gegevensbeveiliging en privacy. Dit rapport is een onafhankelijke beoordeling van de controles die we hebben geïmplementeerd om de beveiliging, beschikbaarheid, verwerking, integriteit, vertrouwelijkheid en privacy van onze klantgegevens te waarborgen. Het onderzoek is uitgevoerd door BDO.

Bij Data eXcellence geloven we dat de bescherming van klantgegevens een topprioriteit is en we zijn verheugd om deze prestatie te delen met onze klanten en partners. Het SOC2 Type I rapport laat zien dat we voldoen aan de hoogste normen en dat we onze verplichtingen nakomen om de gegevens van onze klanten te beschermen.

We willen graag ons team bedanken voor hun toewijding en harde werk om deze prestatie mogelijk te maken. We blijven ons inzetten en gaan ervoor om ons SOC2 Type II rapport in de zomer te hebben.

Meer weten?