Datamigratie naar de cloud

Steeds vaker kiezen organisaties voor cloudgebaseerde oplossingen om bedrijfskritische applicaties (zoals ERP, CRM of branche-specifieke oplossingen) aan gebruikers te leveren. Een cloudoplossing kent een andere architectuur dan on-premise oplossingen. Dit heeft belangrijke gevolgen voor de datamigratie: een cloudoplossing stelt in veel gevallen alleen interfaces in de vorm van Application Programming Interfaces (API's) beschikbaar. Dus geen directe toegang tot de database.

Dit whitepaper beschrijft de architectuur en de specifieke componenten die nodig zijn om een datamigratie via API's uit te voeren. Het geeft inzicht in de de architectuur, controle van juistheid en volledigheid, error-handling, logging en laadstrategieën van een cloudmigratie.

 

Ja, ik wil graag het gratis whitepaper downloaden

 

Branchegenoten kiezen voor DX

Specialist in cloudmigraties

Expert in migraties naar de cloud. Een goed ondersteund proces en gespecialiseerde tools.

Ervaring

Meer dan 150 migraties succesvol uitgevoerd. Ervaring met veel cloudapplicaties in verschillende domeinen.

Kennisleider

Data eXcellence

Data eXcellence is de Europese marktleider in cloudmigraties en bedrijfskritische datamigraties die volgen op een pakketimplementatie, fusie of rationalisering van het IT-landschap.
Data eXcellence heeft meer dan 150 datamigratie projecten succesvol uitgevoerd in de sectoren Financiën, Industrie, Overheid, Gezondheidszorg en Onderwijs. DX combineert
sectorkennis met een bewezen aanpak om een geschikte oplossing te bieden voor vele  uitdagingen op het gebied van migratie. Altijd met één doel voor ogen: een hoogwaardig migratieresultaat en een succesvolle implementatie!

Daarnaast adviseert DX over migratiestrategieën en voert ze audits uit in verband met datamigratie-projecten. Data eXcellence levert diensten aan Europese klanten vanuit haar hoofdkantoor in Nederland. DX richt zich op de Noord-Europese markt en is momenteel actief in Duitsland, IJsland en Zwitserland.