Data eXcellence, Antyli en Axini presenteren met trots:

White Paper Datakwaliteit voor Pensioenfondsen

Voor pensioenfondsen is datakwaliteit een zeer actueel thema. Niet alleen om een correcte administratie te voeren, te besparen op herstel of reputatieschade te vermijden, maar ook omdat de toezichthouder bestuurders wijst op het belang om ‘in control’ te zijn.

In een round table zijn we met pensioenfondsbestuurders in gesprek gegaan aan de hand van een aantal prikkelende stellingen. De gevoerde discussies leverden interessante inzichten op. De conclusies hebben geleid tot de White Paper Datakwaliteit voor Pensioenfondsen.

De stellingen:

  • De verantwoordelijkheid van datakwaliteit ligt altijd bij de uitvoerder
  • Datakwaliteit is op orde en überhaupt geen issue om over te gaan naar het NPC
  • Het ontbreekt ons aan de mogelijkheid om de datakwaliteit onafhankelijk en eenvoudig te toetsen
  • Een investering in datakwaliteit is overbodig en betaalt zich nooit terug

De gevoerde discussies leveren interessante inzichten op!

Download

Benieuwd naar de uitkomsten? Download de White Paper Datakwaliteit voor Pensioenfondsen.

Reageren of sparren?

Wij zijn benieuwd naar je reactie op dit rapport.

Ben jij geïnteresseerd om meer te weten wat er mogelijk is voor het meten en rapporteren van datakwaliteit? Of wil je een keer sparren over datakwaliteit? Of ben je geïnteresseerd om de volgende keer mee te doen met een ronde tafel?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.