Rabobank

Over Rabobank

De Rabobank is een maatschappelijke bank. De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan de samenleving in Nederland en daarom richt zij zich op drie grote wereldwijde transities: de voedseltransitie, klimaat- & de energietransitie en inclusiviteit. Om die doelen te bereiken investeren zij elk jaar een deel van hun winst in de lokale gemeenschap voor een betere leefomgeving.

De Rabobank Groep is de grootste financiële dienstverlener in Nederland met een jaarlijkse nettowinst van 2.2 miljard Euro (2019). Rabobank heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Datamigratie van OLM naar Forward

Rabobank heeft DX gevraagd de datamigratie van de leasecontracten van OLM naar Forward uit te voeren. De scope van dit project is het uitvoeren van een geautomatiseerde datamigratie waarbij het van belang is dat de datamigratie in meerdere tranches kan worden uitgevoerd op een gecontroleerde en voorspelbare manier.

Data Excellence heeft voor Rabobank een belangrijke rol gespeeld in de succesvolle migratie van onze Rabo Lease portefeuille. Zij hebben dit op een zeer professionele wijze gedaan met terzake erg deskundige medewerkers naar volle tevredenheid van de Rabo opdrachtgevers. Ik kan DX van harte aanbevelen als een betrouwbare, integere en deskundige partner op het gebied van datamigraties.

Adri Verwegen, IT Lead Lease Rabobank

Belangrijkste aspecten van deze datamigratie

40.000

Leasecontracten

3 tranches

Datamigratie in drie stappen

Forward van Liscor

Van OLM en Siebel naar Forward van Liscor

Resultaat

Binnen 28 maanden zijn circa 40.000 leasecontracten in drie tranches succesvol gemigreerd van OLM en Siebel naar Foward van Liscor.
Er is in dit project als één team samengewerkt met korte lijnen. Zo kon er snel geschakeld worden en is er weinig tijd verloren gegaan.

Meer over

Meer weten over deze case?

Download deze case