Over dit bedrijf

Dit bedrijf produceert modules voor luxe touringcars, dubbeldekkers, VIP-bussen en streekbussen.

Datamigratie naar SAP

Het bedrijf gebruikt Glovia als ERP-systeem. Dit systeem wordt vervangen voor SAP. Data eXcellence is gevraagd om hiervan de datamigratiewerkzaamheden uit te voeren. Het betrof hier de migratie van stamgegevens zoals leveranciers, artikelen en stuklijsten.

Werkzaamheden zijn in goed overleg met het implementatieteam uitgevoerd. Samenwerking is prima verlopen.

Belangrijkste aspecten van deze migratie

89.000

Stamgegevens

13 maanden

Duur van het project

SAP

Van Glovia naar SAP

Resultaat

Binnen 13 maanden heeft Data eXcellence 21.000 artikelen, 68.000 stuklijst regels en 300 leveranciers gemigreerd. Daarbij is gebruik gemaakt van Data eXcellence's eigen migratiesoftware: De Logica. De samenwerking met de klant was uitstekend.

 

Meer weten over deze case?

Download deze case