Maximale impact met datakwaliteit

Het 2021 DX Data Quality Impact Report biedt inzicht in de impact van datakwaliteit. Dit rapport biedt eye-openers en vele praktische tips. Het stelt je in staat om met maximale impact aan de slag te gaan met het verbeteren van de kwaliteit van data.

Wil je een gratis exemplaar van het rapport ontvangen? Vul hiernaast je gegevens in en je ontvangt het rapport automatisch per e-mail.

 

Ja, ik wil graag het gratis rapport ontvangen

Waarom klanten kiezen voor DX

Ervaring

Reeds 150+ projecten succesvol uitgevoerd

Tooling

Gespecialiseerde tools voor schonen, verrijken, ontdubbelen en uniformeren

Domeinkennis

Data eXcellence

Data eXcellence is de Europese marktleider op het gebied van migraties van bedrijfskritische gegevens. Deze migraties zijn het gevolg van een pakketimplementatie, een fusie of een rationalisatie van het IT-landschap.Datakwaliteit is een kritische succesfactor binnen een datamigratie. Datakwaliteit is hiermee altijd een te bespreken en te onderzoeken aspect bij een datamigratie. Om een migratiestrategie te kunnen bepalen, is het kennen van de datakwaliteit cruciaal. Daarnaast is een datamigratie een uitgelezen moment om de data te schonen, te verrijken, te ontdubbelen en te uniformeren.

DX levert diensten aan Europese klanten vanuit haar hoofdkantoor in Nederland. DX richt zich op de Noord-Europese markt en is voor klanten actief in Nederland, Duitsland, IJsland en Zwitserland.