Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Syntrus Achmea Real Estate & Finance is de meest vertrouwde investment manager in vastgoed en hypotheken voor institutionele beleggers. Het vermogensbeheer draagt bij aan een duurzame toekomst. Syntrus Achmea Real Estate & Finance kiest voor duurzame investeringen met financieel én maatschappelijk rendement. Daarmee werkt ze voor haar klanten aan een gezonde financiële basis en een aantrekkelijke leefomgeving.

Big bang datamigratie

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft besloten de backoffice-activiteiten van de hypotheekportefeuille over te zetten naar een nieuw systeemlandschap. Data eXcellence is gevraagd door Syntrus Achmea Real Estate & Finance om de datamigratie voor haar rekening te nemen. In november 2020 heeft deze migratie plaatsgevonden in een big bang. Hiermee is het beheer van de huidige Syntrus Achmea Real Estate & Finance hypotheekportefeuille overgegaan naar de nieuwe systemen Force, FRB, Odoo en STO.

In 2020 werden een recordaantal hypotheekaanvragen gedaan. Het RTL Nieuws meldt dat de hypotheekaanvragen met 24.5% groeide ten opzichte van 2019. In totaal registreerde het Hypotheken Data Netwerk 535.375 hypotheekaanvragen in 2020.

Belangrijkste aspecten van deze datamigratie

70.000

Hypotheken

Big Bang

Datamigratiestrategie

Force, FRB, Odoo, STO

Doelsystemen

Resultaat

Succesvolle productieconversie in november 2020.

Meer weten over deze case?

Download deze case