Datamigratie als succesfactor voor de live-gang

Regelmatig zien we de nieuwsberichten voorbij komen: een organisatie kiest ervoor om een nieuw IT ecosysteem te implementeren. Dit kan bijvoorbeeld een nieuw ERP of CRM systeem zijn, maar bijvoorbeeld ook branche-specifieke implementaties zoals een Electronisch Patienten Dossier [EPD] of een nieuw core-banking systeem. Het implementeren van een nieuw pakket is vaak niet het doel op zich, de trigger ligt meestal ergens anders: het realiseren van een kostenbesparing, een snellere time-to-market of een rationalisatie van het applicatielandschap. Het zijn veelal complexe en ingrijpende projecten met een hoog risicoprofiel. En dan blijkt ook nog eens de data waarmee het nieuwe landschap wordt gevuld een kritische succesfactor te zijn.

Het uitvoeren van een datamigratie is al helemaal geen doel op zich, maar toch is een gecontroleerde datamigratie een bittere noodzaak om succesvol live te kunnen gaan. Met dit whitepaper geven we je vier praktische tips voor het succesvol uitvoeren van een datamigratie.

 

Ja, ik wil graag het gratis whitepaper downloaden

Waarom klanten kiezen voor DX

Migration Factory

Een bewezen aanpak en gespecialiseerde tools

Ervaring

Reeds 150+ datamigratie projecten succesvol uitgevoerd

100%

Data eXcellence

Data eXcellence is de Europese marktleider in bedrijfskritische datamigraties die volgen op een pakketimplementatie, fusie, ofrationalisering van het IT-landschap.
Data eXcellence heeft meer dan 150 datamigratie projecten succesvol uitgevoerd in de sectoren Financiën, Nutsbedrijven, Overheid, Gezondheidszorg en Onderwijs. DX combineert
sectorkennis met een bewezen aanpak om een geschikte oplossing te bieden voor vele  uitdagingen op het gebied van migratie. Altijd met één doel voor ogen: een hoogwaardig migratieresultaat en een succesvolle implementatie!

Daarnaast adviseert DX over migratiestrategieën en voert ze audits uit in verband met datamigratie-projecten. Data eXcellence levert diensten aan Europese klanten vanuit haar hoofdkantoor in Nederland. DX richt zich op de Noord-Europese markt en is momenteel actief in Duitsland,IJsland en Zwitserland.