Over Data eXcellence

DX is een IT-bedrijf met vestigingen in Nieuwegein en Groningen, 100% gefocust op datamigratie. DX biedt medewerkers groei, inspiratie, uitdaging en de mogelijkheid deel uit te maken van een snelgroeiende organisatie met een geweldig team! DX heeft de ambitie om de datamigratiepartij van Europa te worden. Om dit te bereiken zijn we op zoek naar data-integratietalent.

We leveren altijd 100% kwaliteit. 100% is belangrijk voor onze klanten, en zeker ook voor onze medewerkers. We halen altijd het beste uit onszelf en zoeken continu naar verbeteringen.

We geloven dat werk leuk moet zijn. Contacten met je collega’s vormen hierin de basis. We doen veel gezamenlijk - zo lunchen we bijvoorbeeld elke dag samen.

Business Developer

Om onze stevige groeiambities kracht bij te zetten, zijn we op zoek naar een doelgerichte en communicatief sterke business developer.

Als business developer ben je primair verantwoordelijk voor het maken van afspraken met nieuwe klanten en potentiële partners voor DX.  Het doel van deze afspraken is belangstelling en behoefte te wekken voor de diensten van Data eXcellence. De eerste afspraken doe je meestal zelfstandig, bij de opvolging betrek je een collega. Je bent onderdeel van het salesteam en rapporteert aan de Manager Sales.

Jouw doel is om onze huidige markt uit te breiden en nieuwe markten aan te boren. Alles wat jij als Business Developer moet doen om dit te realiseren is onderdeel van de functie: je maakt de plannen en voert ze uit; je formuleert kansrijke marktproposities en gaat ermee de boer op; je legt heel veel nieuwe contacten met klanten en partners. Dat is behoorlijk ambitieus!

Wat wij bieden

 • Groei mee in onze snelgroeiende organisatie
 • We innoveren continu en iedereen doet mee. Je werkt met de beste mensen
  uit het vak
 • De uitdaging is de combinatie, van groot belang voor de klant, hoge complexiteit
  en 100% kwaliteit
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een gezonde balans tussen werk en vrije tijd
 • Minimaal HBO- of WO-diploma
 • Minimaal 5 – 7 jaar ervaring als business developer, met aantoonbare relevante IT-kennis
 • Aantoonbare resultaten m.b.t. het genereren van nieuwe leads
 • Klantgericht en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

Wat jij biedt

Interesse?

Ben jij de persoon die voor DX onze huidige afzetmarkt gaat uitbouwen en nieuwe afzetmarkten aanboort? Houd jij trends en ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten om zodoende nieuwe kansen te identificeren en hierop strategisch in te spelen?

Solliciteer direct! Je sollicitatie kun je richten aan koen@pulserecruitment.nl. Voor vragen kun je hem bereiken op 06-29040565.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Solliciteer