Aantoonbaar juist en volledig...

Het migreren van data is een kritische succesfactor bij het implementeren van nieuwe IT-systemen. Er is vaak maar één kans om het goed te doen. Een controleerbaar en voorspelbaar migratieproces is noodzakelijk voor de continuïteit van uw organisatie en voorkomt reputatieschade.

Tips & tricks

Datamigratieprojecten zijn complex, ingrijpend en hebben een hoog risicoprofiel. Dit gratis whitepaper helpt een handje: het bevat handige tips & tricks voor succesvolle datamigratie.

 

Download het gratis whitepaper

Waarom klanten kiezen voor DX

Migration Factory

Een bewezen aanpak en gespecialiseerde tools

Ervaring

Reeds 150+ datamigratie projecten succesvol uitgevoerd

100%

Data eXcellence

Data eXcellence is de Europese marktleider in bedrijfskritische datamigraties die volgen op een pakketimplementatie, fusie, ofrationalisering van het IT-landschap.
Data eXcellence heeft meer dan 150 datamigratie projecten succesvol uitgevoerd in de sectoren Financiën, Nutsbedrijven, Overheid, Gezondheidszorg en Onderwijs. DX combineert
sectorkennis met een bewezen aanpak om een geschikte oplossing te bieden voor vele  uitdagingen op het gebied van migratie. Altijd met één doel voor ogen: een hoogwaardig migratieresultaat en een succesvolle implementatie!

Daarnaast adviseert DX over migratiestrategieën en voert ze audits uit in verband met datamigratie-projecten. Data eXcellence levert diensten aan Europese klanten vanuit haar hoofdkantoor in Nederland. DX richt zich op de Noord-Europese markt en is momenteel actief in Duitsland, IJsland en Zwitserland.