Over Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is een internationaal georiënteerde universiteit gevestigd in Groningen. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal en met resultaat: op invloedrijke ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd. Met circa 40.000 studenten is het één van de grootste universiteiten van Nederland.

Datamigratie naar AFAS Profit

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) streeft naar een professionele en efficiënte bedrijfsvoering, waardoor er maximaal tijd en geld beschikbaar blijft voor onderzoek en onderwijs. Om deze reden heeft de RUG een nieuw, robuust systeem voor de bedrijfsvoering voor de hele organisatie geïmplementeerd.
De financiële data uit Infor en de HR-data uit Peoplesoft werd geconverteerd naar AFAS Profit.

De universiteit is gesticht in 1614 en daarmee na de Universiteit Leiden de oudste nog bestaande universiteit van Nederland.

Belangrijkste aspecten van deze migratie

10.000 - 30.000 - 500.000

medewerkers - debiteuren/crediteuren - financiële records

Gefaseerd

per gegevensgroep

AFAS Profit

van Infor en Peoplesoft naar AFAS Profit

Samenwerking

Tijdens deze succesvolle datamigratie werd er samengewerkt met de implementatiepartner Fides. Ook werd er samengewerkt met SysQa, zij waren verantwoordelijk voor het testen en met QBit die de audit uitvoerde.

Meer weten over deze case?

Download deze case