Whitepaper: Datamigratie is succesfactor

Wanneer het nieuwe ERP-systeem live gaat, moet je erop kunnen vertrouwen dat kritische bedrijfsprocessen goed blijven functioneren. Met uw eigen data. Ongetwijfeld wordt er veel aandacht besteed aan de functionaliteit van het nieuwe systeem. Maar zonder betrouwbare en goed gemigreerde data is de continuïteit van de processen na livegang niet geborgd.

Data eXcellence is expert in het migreren van data als onderdeel van ERP-implementaties. We weten welke invloed datakwaliteit heeft op de werking van het nieuwe pakket. En we hebben veel ervaring in het bepalen van de beste migratiestrategie!

Hoe voorkom je dat je in de belangrijkste valkuilen stapt? Download hier de gratis whitepaper met handige tips & tricks!

Ja, ik wil graag het gratis whitepaper downloaden

Waarom klanten kiezen voor DX

Migration Factory

Een goed ondersteund proces en gespecialiseerde tools.

Ervaring

500.000 uur ervaring met datamigraties

Doelsysteem

Ervaring met verschillende ERP systemen zoals Infor, SAP, Microsoft Dynamics 365, AFAS

Hoe wij werken

Data eXcellence heeft dé specialisten in huis die u ondersteunen met het migreren van uw data: het bepalen van een passende strategie, het uitvoeren van de datamigratie en het vaststellen van de juistheid en volledigheid. Ook zijn onze specialisten uitstekend in staat om de kwaliteit van uw data inzichtelijk te maken en te ondersteunen met het verbeteren van de datakwaliteit.

We beschikken over specialistische tools, noodzakelijke infrastructuur,  referentiemodellen en standaard bouwblokken voor het uitvoeren datamigraties en datakwaliteitsopdrachten.

Lees verder...