Over Leaseweb

Leaseweb is een wereldwijde Infrastructure as a Service (IaaS) hostingprovider die een wereldwijde portefeuille van 17.500 klanten bedient, variërend van MKB tot grootbedrijf. De diensten omvatten Public Cloud, Private Cloud, CDN (Content Delivery Network), Bare Metal Servers, Managed Hosting, Colocatie en Hybride Oplossingen, met 24/7 ondersteuning.

Migratie naar SAP

DX is gevraagd om de datamigratie van equipment en contractgegevens uit de NL en UK portefeuille van bronsysteem CAS naar SAP te verzorgen.

De oprichters van Leaseweb, Con Zwinkels en Laurens Rosenthal, waren in hun begindagen beroepspiloten. Niets aannemen. Alles controleren en nog eens controleren. Ze hebben deze lessen meegenomen en ingebed in het DNA van Leaseweb. Zo is het heel logisch om klanten te voorzien van een volledig redundant netwerk waarin dubbele capaciteit wordt gehandhaafd! Je wilt op alles voorbereid zijn. Er is een reden waarom commerciële vliegtuigen nooit één motor hebben.

Belangrijkste aspecten van deze migratie

74.000

Contracten

Big bang

Big bang na meerdere trials

SAP

Migratie van CAS naar SAP

Van requirements tot succesvolle migratie

DX heeft het volledige migratietraject verzorgd: het specificeren van de requirements, het realiseren van de conversiesoftware, de inrichting van het controleraamwerk, de trials etc. De acceptatietesten en ontwikkeling is iteratief uitgevoerd zodat gedurende het project continue en zichtbare voortgang werd geboekt.

Ondanks onze complexe business requirements en de vele wijzigingen heeft DX zich flexibel en professioneel opgesteld, waardoor we gezamenlijk een zeer succesvolle migratie hebben uitgevoerd.

Svenja de Vos, Leaseweb

Meer weten?

Download deze case