Over Vattenfall

Vattenfall - voorheen NUON - zorgt voor de energie van Nederland. Op zo’n 2 miljoen adressen levert Vattenfall stroom, warmte, kou en gas. Bij mensen thuis, bij bedrijven en bij de overheid. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam. Vattenfall heeft een duidelijke ambitie: binnen één generatie fossielvrij.

QA-partner bij datamigratie

Ten behoeve van een migratie naar Microsoft Dynamics CRM zocht Vattenfall een partner om de QA te kunnen borgen.

Vattenfall is een Zweedse multinationale energiemaatschappij die eigendom is van de Zweedse regering. Naast Zweden produceert het bedrijf stroom in Denemarken, Finland, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De naam van het bedrijf is Zweeds voor "waterval".

Belangrijkste aspecten

Quality Assurance

Voortgang, aanpak, datakwaliteit

Tooling

DX ontwikkelde tooling voor DQ

Audit

Aanpak voor de audit

Werkzaamheden en resultaat

DX heeft als QA-partner consultancy geleverd met betrekking tot de datamigratiestrategie. DX heeft tevens de datakwaliteit gemeten, de voortgang gemonitored en het plan vastgesteld voor de audit van de datamigratie.

Meer weten?

Download deze case