Datamigraties zijn vaak een onderbelichte en onderschatte activiteit. In de praktijk blijken ze vaak te mislukken. Wilt u voorspelbaar en gecontroleerd uw gegevens migreren? Wij kunnen er voor zorgen dat al uw gegevens juist en volledig worden overgezet. En we helpen u om de juiste maatregelen te nemen en de bekende valkuilen te omzeilen.

Valkuilen

Een datamigratieproject kent een veel valkuilen. Van datakwaliteit van de brondata tot het dubbel bij (moeten) houden van mutaties. Of wat is de impact van de performance van de conversieprogrammatuur op de migratiestrategie? En wat zijn de afspraken over de datalevering? Genoeg redenen om een specialist bij uw project te betrekken!

Bewezen aanpak

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe datamigraties en beschikken over methoden, technieken en tooling die succesvol en effectief zijn. Dit betekent dat uw systemen tijdens een conversietraject zo kort mogelijk ‘uit de lucht’ zijn en dat uw geconverteerde gegevens van optimale kwaliteit zijn. Dus geen onnodige risico's.

Gespecialiseerde tooling

We maken gebruik van gespecialiseerde tooling. Deze tooling is de afgelopen jaren tijdens de uitvoering van vele projecten steeds verder doorontwikkeld. Hiermee worden projecten sneller, met minder inspanning en goedkoper uitgevoerd. En het beheer sterk vereenvoudigd!

Wij helpen u graag

Wilt u advies over een datamigratie? Wij geven graag een second opinion voor een lopend traject. Ook kunt u de volledige migratie aan ons uitbesteden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Migratie van maatwerk- & pakketsoftware

Naast uitgebreide ervaring met diverse databaseplatformen (w.o. Oracle, Microsoft SQL Server, IBM DB2, MySQL) heeft DX uitgebreide ervaring met het migreren van data naar diverse standaardpakketten. Zo heeft DX inmiddels diverse ERP, EPD, CRM en DMS systemen succesvol gemigreerd. DX heeft onder andere ervaring met datamigraties ten behoeve van de volgende pakketten:

ERP en CRM
SAP (o.a. PM, FM, MM, PO, PP, FICO)
Siebel
Microsoft Dynamics AX
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics CRM
CODA

DMS, CMS en zaaksystemen
Viewpoint
Corsa
Decos
Invu
Microsoft Sharepoint
Klantvenster (Techxx, o.b.v. Microsoft Sharepoint)
SAP Folder Management (FM)
Mozard Suite
Zaaksysteem.nl
PowerForms (Genetics)
SquitXO (Roxit)

Research Informatie Systemen (RIS)
Pure (Elsevier)
Converis (Thomson Reuters)

Wooncorporaties
Empire, Omega, Dynamics Wonen (Cegeka-DSA)
Tobias, Tobias AX (Aareon)
First NOA, BIS NOA (NCCW)
Viewpoint (ITRIS)

Sociaal financiële dienstverlening
Perspectief (Stratech)
Allegro (Kred'it)

Geestelijke Gezondheidszorg en Jeugdzorg
WinCare (WinVison)

(Zorg)Verzekeraars
Oracle Health Insurance (OHI, Oracle)
QIS (Keylane | Quinity)

Meer weten over onze oplossingen?