Er worden steeds meer gegevens verzameld en digitaal vastgelegd. Hierdoor wordt het steeds complexer om hier de juiste informatie uit te kunnen halen. Wilt u verschillende datastromen efficiënt samenvoegen en beschikbaar stellen? Wij kunnen u hierbij helpen.

Steeds meer gegevens

Het uitvoeren van bedrijfsprocessen wordt steeds meer afhankelijk van de beschikbaarheid en integratie van zowel interne als externe data. Daarnaast brengt de integratie van nieuwe datastromen in bedrijfsprocessen vaak nieuwe commerciële kansen met zich mee. Een goed voorbeeld is het toevoegen van een externe bron (zoals het Handelsregister) aan een bedrijfsproces om uw relatiegegevens up-to-date te houden.

Koppelen van datastromen

Onder dataintegratie verstaan we het het efficiënt en effectief koppelen van verschillende datastromen (zowel intern als extern) met als doel om een bedrijfsproces optimaal te ondersteunen. Naast het technisch integreren van de data speelt ook het begrijpen, opschonen, samenvoegen, bewaken en beschikbaar stellen van gegevens een belangrijke rol.

Gespecialiseerde tooling

We maken gebruik van gespecialiseerde tooling: DXF en DMW. Hiermee worden projecten sneller, met minder inspanning en goedkoper uitgevoerd. En het beheer sterk vereenvoudigd!

Wij helpen u graag

Wij kunnen u adviseren over een toekomstvaste en uitbreidbare architectuur. En ondersteunen bij specificatie en ontwerp. U kunt zelfs de ontwikkeling en het beheer van uw dataintegratieproces volledig aan ons uitbesteden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over onze oplossingen voor dataintegratie?