Over NIBC

Vanuit vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Frankfurt, Londen en Brussel bedient NIBC ruim 700 middelgrote ondernemingen en 400.000 consumenten met financiële producten en diensten. Voor consumenten worden woninghypotheken en spaarproducten aangeboden via het label NIBC Direct.

Datamigratie van NIBC Direct hypotheken naar Stater

De NIBC Direct hypotheken werden bediend vanuit twee hypotheekserviceproviders: Quion en Stater. NIBC let scherp op de kosten en stelt de klant centraal. Hierom is besloten om alleen van Stater gebruik te maken.

Ik ben er trots op dat we aan het begin van het project een stip op de horizon hebben gezet en dat ook hebben gerealiseerd!

Peter Smittenaar, Hoofd Operations Hypotheken & Sparen NIBC

Belangrijkste aspecten van deze migratie

9614

Hypotheken gemigreerd

Big Bang

Big Bang migratiestrategie

Stater

Van Quion naar Stater

Resultaat

De datamigratie van de hypotheekportefeuille van Quion naar Stater binnen acht maanden volbracht. Het kostenvoordeel is behaald en het proces is tevens eenvoudiger geworden: één partij, één portal en één omgeving.

Meer weten over deze case?

Download deze case