Nieuwsbrief Maart 2018

In deze nieuwsbrief een interview over het waarom van de overname van ITCG door DX, een kort verslag van ons strandfeest en een interview met Achmea Bank over een succesvolle migratie naar Quion. Tot slot, het aantal succesvol afgeronde projecten groeit gestaag, dit keer zijn drie nieuwe klantcases beschikbaar!

Wil je deze maandelijkse nieuwsbrief in het vervolg per mail ontvangen? Schrijf je dan direct in!

ITCG en Data eXcellence gaan samen verder

We spreken Alexander Bosschaart, Guido Jurgens en Niels Blaauw over de overname van ITCG door Data eXcellence.

Guido: “DX is vooral actief in finance terwijl ITCG overheid, utilities, publishing en telecommunicatie bedient. Met ITCG zetten we dus in een keer een grote stap in onze strategie.“

Lees hier het hele interview.

DX Strandfeest was een groot succes!

Het weer was eigenlijk het enige wat niet helemaal perfect was. De zon scheen het meeste van de tijd hoor, maar af en toe vielen er enkele druppels regen en de wind was koud. Vooral na enkele uren van activiteiten op het strand was het binnen goed toeven. Het jaarlijkse DX uitje vond dit jaar plaats op het strand van Scheveningen, meer precies in de Carlton Beach club. Elk jaar zijn we niet alleen samen met alle collega's, maar komen ook de partners langs voor een gezellig weerzien. Dit jaar mochten we veel nieuwe collega's en dus ook partners verwelkomen. De bbq en het avondfeest waren een prima plek om nader kennis te maken. En dit kennismaken gebeurde zoals gewoonlijk weer tot in de vroege uurtjes. Een echt DX personeelsfeest: gezellig, leuk en tot in de puntjes geregeld. Werk hard en geniet hard. Ik heb nu al zin in het personeelsuitje van 2018.

Hoe een kleine bank expertise biedt en toch schaalvoordeel heeft

We zijn in gesprek met Vincent Teekens en Hans van der Put over de uitbesteding van de diensten met betrekking tot de hypotheekportefeuille.

Vincent: "Ten opzichte van de markt was onze expertise op hoog niveau, maar onze schaal te klein om voldoende efficiënt te zijn." 

Lees meer over hoe een kleine bank expertise biedt en toch schaalvoordeel heeft.

Cases van Achmea Bank, Lacent en Rabobank online beschikbaar

Cases zijn belangrijk voor klanten om zicht te hebben op welke ervaring we hebben. Daarom maken we steeds meer cases online beschikbaar. Deze maand zijn Achmea Bank, Lacent en Rabobank beschikbaar gemaakt.