We weten hoe verzekeren werkt

Data eXcellence biedt oplossingen voor migratie van levensverzekering en schadeverzekeringen. Of u nu gaat upgraden naar een nieuw systeem of een portfolio wil uitbesteden (BPO), DX garandeert een soepel proces, ondersteuning voor dataschoning, en natuurlijk nemen wij verantwoordelijkheid voor het bewijzen van de juistheid van uw migratie. Verzekeringsmigraties zijn zelden één-op-één; het splitsen of samenvoegen van polissen gebaseerd op de dekking is een gangbare praktijk. Ook gebruiken doelsystemen vaak een heel andere manier voor het berekenen van premies. Het is van het grootste belang voor uw klanten dat hun toekomstige premie ofwel lager wordt, ofwel gelijk blijft aan hun huidige premie. Het checken van premies en aanpassen van kortingspercentages in het doelsysteem is slechts één van de manieren waarop wij helpen uw klanten te behouden bij migratie.

Levensverzekeringen

Bij de migratie van levensverzekeringen ligt de focus op opgebouwde waarde.

Schadeverzekeringen

Bij schadeverzekeringen zijn vooral de claims, het matchen van premies en de juistheid van de verzekeringsclausules/dekkingen van belang.

Data eXcellence heeft ervaring met het migreren van motorrijtuigenverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen, inboedelverzekeringen en de meeste andere vormen van verzekeringen.

Meer weten over onze verzekeringsoplossingen?