Over Data eXcellence

DX is een IT-bedrijf met vestigingen in Nieuwegein en Groningen, 100 procent gefocust op datamigratie. DX biedt medewerkers groei, inspiratie, uitdaging en de mogelijkheid deel uit te maken van een snelgroeiende organisatie met een geweldig team! Onze ambitie? We willen de marktleider in datamigratie van Europa worden.

Ben jij in staat om betrokkenheid en efficiëntie van medewerkers te stimuleren? Weet je hoe je een organisatie op een gezonde manier kan laten groeien? Wil je ons uitdagen en inspireren?

Dan is deze rol voor jou!

HR Manager

Als Manager HR ben je lid van het managementteam en een vertrouwd adviseur van de directie. Je ontwikkelt het HR-beleid, geïnspireerd op je eigen visie en passend binnen onze ambities.

Je implementeert het beleid planmatig en gestructureerd. Je rapporteert hierover periodiek binnen het MT.

Je adviseert de directie op strategische niveau over personeel en organisatie. Je zorgt ervoor dat de HR-organisatie aansluit en meegroeit met onze ambities. Je weet wat er speelt in de organisatie zodat je de juiste accenten aan kan brengen op het gebied van Werving & Selectie en Training & Ontwikkeling. Je creëert draagvlak voor veranderingen.

Je hebt een voortrekkersrol in het nieuwe werken.  Met het nieuwe werken gaan we uit van het individuele talent en stimuleren we eigenaarschap bij de medewerkers in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook ben je verantwoordelijk voor het functioneren en coachen van onze People Managers, die hierin een belangrijke rol spelen.

Natuurlijk begeef je je tussen de mensen en weet je wat er in de organisatie speelt. Je bent een prettige en vertrouwde gesprekspartner. En je bent in staat om de juiste omstandigheden te creëren die leiden tot een prettige werksfeer.

Je werkt in een internationale en snel bewegende omgeving. Je bent op de hoogte van de relevante HR-trends en bedenkt passende en vernieuwende HR-oplossingen.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en nieuwe rol die je zelf kan vormgeven
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Mooie job voor 4 of 5 dagen in de week, waarvan 1 dag vanuit Groningen
 • Een relevante bachelor of master op het gebied van HR of Bedrijfskunde
 • Drie tot vijf jaar relevante ervaring in een vergelijkbare rol
 • Ervaring in het leidinggeven aan teams
 • Senioriteit in je rol als lid van het managementteam en adviseur van de directie
 • Kennis van de Nederlandse arbeidswetgeving
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Engels en Nederlands

Wat jij biedt

Pas je goed bij ons?

Je identificeert je met onze kernwaarden: gepassioneerd, resultaatgericht, saamhorig, integer en innovatief.

Als mens ben je nieuwsgierig, vernieuwend, creatief, resultaatgericht en een verbinder. Je maakt heldere afspraken en zorgt dat deze nagekomen worden. Je bent proactief en functioneert zowel zelfstandig als in teamverband. Je beschikt over sterke sociale vaardigheden en je bent doelgericht.

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Herken jij je in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Dan hebben wij een topfunctie voor je in ons groeiende bedrijf met aansprekende projecten en klanten.

Reageer direct door het formulier hiernaast in te vullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Solliciteer