Over Data eXcellence

DX is een IT-bedrijf met vestigingen in Nieuwegein en Groningen, 100% gefocust op datamigratie. DX biedt medewerkers groei, inspiratie, uitdaging en de mogelijkheid deel uit te maken van een snelgroeiende organisatie met een geweldig team! DX heeft de ambitie om de datamigratiepartij van Europa te worden. Om dit te bereiken zijn we op zoek naar een analist-ontwerper datamigratie.

We leveren altijd 100% kwaliteit. 100% is belangrijk voor onze klanten, en zeker ook voor onze medewerkers. We halen altijd het beste uit onszelf en zoeken continu naar verbeteringen.

We geloven dat werk leuk moet zijn. Contacten met je collega’s vormen hierin de basis. We doen veel gezamenlijk - zo lunchen we bijvoorbeeld elke dag samen.

Designer

Als designer los je samen met onze architecten, software engineers en andere analist-ontwerpers complexe migratievraagstukken op. Om dit te realiseren communiceer je actief met de klant en collega’s om de betekenis van data te achterhalen en de juiste transformatie van de data van het bronsysteem naar het doelsysteem te beschrijven.

Je bent in staat zonder al te veel documentatie een compleet datamodel op te leveren van bron- en doelsystemen. Vervolgens maak je het ontwerp: de mapping van de gegevens. Dit ontwerp wordt gebruikt om de datamigratie te realiseren.

Je begeleidt de realisatie van het ontwerp dat jij gemaakt hebt. Je blijft het inhoudelijke aanspreekpunt voor de klant tot en met de productieconversie.

Wat wij bieden

  • Groei mee in onze snelgroeiende organisatie - in techniek, functionele kennis of management
  • We innoveren continu en iedereen doet mee. Je werkt met de beste mensen uit het vak
  • De uitdaging is de combinatie van groot belang voor de klant, hoge complexiteit en 100% kwaliteit. Het foutloos migreren van 30 miljard euro pensioencontracten is een mooi voorbeeld hiervan
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een gezonde balans tussen werk en vrije tijd.
  • WO of HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal twee tot vijf jaar ervaring met data-analyse, data-ontwerp en/of dataconversie
  • Kennis van en ervaring met datamodelleren en SQL
  • Doorgronden van complexe datamodellen
  • Goed begrip voor de business van de klant
  • Nauwkeurig, analytisch, communicatief en praktisch

Wat jij biedt

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Herken jij je in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Dan hebben wij een topfunctie voor je in ons groeiende bedrijf met aansprekende projecten en klanten.

Reageer direct door het formulier hiernaast in te vullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Solliciteer