Over Data eXcellence

DX is een IT-bedrijf met vestigingen in Nieuwegein en Groningen, 100% gefocust op datamigratie. DX biedt medewerkers groei, inspiratie, uitdaging en de mogelijkheid deel uit te maken van een snelgroeiende organisatie met een geweldig team! DX heeft de ambitie om de datamigratiepartij van Europa te worden. Om dit te bereiken zijn we op zoek naar data-integratietalent.

We leveren altijd 100% kwaliteit. 100% is belangrijk voor onze klanten, en zeker ook voor onze medewerkers. We halen altijd het beste uit onszelf en zoeken continu naar verbeteringen.

We geloven dat werk leuk moet zijn. Contacten met je collega’s vormen hierin de basis. We doen veel gezamenlijk - zo lunchen we bijvoorbeeld elke dag samen.

Consultant

Als consultant werk je zelfstandig of samen met collega’s aan het ontwerp, de realisatie, de implementatie en het beheer van data-integratieoplossingen. In projecten ben je meestal analist, architect of meewerkend voorman. Op basis van de wensen van de klant bepaal je de kaders en de architectuur van de oplossing. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de oplossing en de acceptatie door de klant. Je bent de schakel tussen de materiedeskundigen en het ontwikkelteam. Je standplaats is Nieuwegein of Groningen.

Wat wij bieden

  • Groei mee in onze snelgroeiende organisatie - in techniek, functionele kennis of management
  • We innoveren continu en iedereen doet mee. Je werkt met de beste mensen uit het vak
  • De uitdaging is de combinatie van groot belang voor de klant, hoge complexiteit en 100% kwaliteit. Het foutloos migreren van 30 miljard euro pensioencontracten is een mooi voorbeeld hiervan
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een gezonde balans tussen werk en vrije tijd.
  • WO of HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 tot 5 jaar ervaring als IT-consultant, bij voorkeur op het gebied van datamigratie
  • Praktische ervaring en technische kennis van ETL-tools
  • Hands-on programmeerervaring - met SQL, PL/SQL of T-SQL
  • Uitgebreide ervaring met tenminste één van de volgende RDBMS'en: Oracle, MS SQL Server of DB2
  • Uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden

Wat jij biedt

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Herken jij je in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Dan hebben wij een topfunctie voor je in ons groeiende bedrijf met aansprekende projecten en klanten.

Reageer direct door het formulier hiernaast in te vullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Solliciteer