Menu

Over ons

Sinds 2004 voeren de specialisten van Data eXcellence datamigraties uit. In 2009 deed zich de mogelijkheid voor om een eigen bedrijf te starten dat zich volledig toelegt op het foutloos migreren van data. Honderd procent zekerheid bieden tijdens het migratieproces en op het eindresultaat. Dat werd en is het uitgangspunt van alle migratieprojecten van Data eXcellence.

Met een gestandaardiseerde, zeer excellente aanpak werden inmiddels meer dan 25 migratieprojecten succesvol afgerond. Het team groeide in tien jaar naar ruim dertig professionals.

Data eXcellence werkt onder meer samen met leveranciers van softwarepakketten, zoals Piramide Finance, Topicus en Sopra Banking Software.

Data eXcellence is FIRA-gecertificeerd

Het FIRA Platform is een platform waar bedrijven hun duurzaamheidsstrategie ontwikkelen en direct alle resultaten én toekomstplannen zichtbaar maken. Zo koppelt FIRA  ondernemingen die duurzaam inkopen aan bedrijven die duurzaam leveren. Data Excellence heeft besloten om dit initiatief te omarmen, omdat wij geloven in het actief bevorderen van duurzaamheid en het transparant maken van onze prestaties en toekomstplannen. Hiermee laten wij niet alleen zien wat er al bereikt is, maar ook dat we verder werken aan duurzaamheid. Ons  MVO rapport is geverifieerd door FIRA. Daardoor is de informatie betrouwbaar. Data Excellence werkt jaarlijks haar prestaties bij en deze worden jaarlijks opnieuw geverifieerd. Het FIRA Statement en het volledige FIRA CSR Report zijn te vinden in het FIRA Platform.

Beeldmerk FIRA Brons

Wij zijn er trots op ook dit jaar weer gecertificeerd te zijn.

 

 Managing partners Data eXcellence

 

 Alexander BosschaartBert KesselsGuido Jurgens Wilchard Steenbakkers      

Alexander Bosschaart Bert Kessels Guido Jurgens Wilchard Steenbakkers

 

Een deel van het team tijdens de gezamenlijke lunch

1403Intertasq024EHFotografie 800x533

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba