Menu

Argenta hypotheekportefeuille probleemloos gemigreerd

logo argentaData eXcellence heeft de datamigratie van de hypotheekadministratie van Argenta Spaarbank Nederland naar Quion in het weekend van 10 en 11 oktober 2015 succesvol uitgevoerd. De ruim 26.000 Argenta klanten zijn door Quion per die datum verwelkomd.

Bij Data eXcellence wordt deze succesvol uitgevoerde datamigratie toegevoegd aan een inmiddels lange rij van succesvol uitgevoerde datamigraties. Via een bewezen aanpak wordt de migratie van de data veilig, gecontroleerd en volledig voorspelbaar uitgevoerd. Op deze manier is vooraf bekend welke uitkomsten de datamigratie gaan geven.

Bruno Oudega, Directeur Quion: “Data eXcellence heeft een belangrijke rol gespeeld in dit project. Samen met Data eXcellence heeft Quion alle afspraken met Argenta waargemaakt – op tijd, met 0 uitval en nagenoeg zonder nazorg.”

Wilchard Steenbakkers, Directeur Data eXcellence: “De door Data eXcellence gehanteerde migratie methodiek is de afgelopen jaren steeds verder aangescherpt. Op deze manier zijn we in staat om een datamigratie volledig veilig, gecontroleerd en voorspelbaar uit te voeren. Ook bij de Argenta migratie heeft dit geleid tot een resultaat waarbij geen data is uitgevallen en alle processen vanaf de eerste dag bij Quion konden starten. Ook dit keer is de samenwerking met Quion weer als zeer positief ervaren, je merkt dat je elkaar steeds beter gaat begrijpen wat de voortgang in het project ten goede komt.“

Data eXcellence is al geruime tijd de specialist als het gaat om het uitvoeren van datamigraties. Veilig, voorspelbaar en controleerbaar zijn hierbij de centrale termen. Vanuit het kantoor in Nieuwegein worden met een team van rond de 30 mensen klanten in Nederland en Europa bediend.

FaLang translation system by Faboba